2.3.10

ART JOURNAL · ART JOURNAL

·····
Rebuscant  per entre el munt de coses que tinc per endreçar, he localitzat aquesta llibreta que ja no m'en recordava que l'havia fet en un taller de l'Alex. I quina alegria!!! així que aquí la tinc, i aquí la teniu vosaltres també. Les tècniques per la portada i contraportada estan fetes amb tela, gesso, pintures acríliques, segell "Art", cintes i alguns embellidors (cintes, abecedari de goma Eva, malla de cebes...)

Rebuscando por entre el montón de cosas que tengo por ordenar, he localizado esta libreta que ya no me acordaba que la había hecho en un taller de Alex. Y qué alegría!!! así que aquí la tengo, y aquí la teneís vosotros también. Las técnicas para la portada y contraportada estan hechas con tela, gesso, pinturas acrílicas, sello "Arte", cintas y algunos embellecedores (cintas, abecedario de goma Eva, malla de las cebollas...)






Portada i contraportada
Portada y contraportada


Detall de la portada, amb una cinta recuperada d'alguna etiqueta de roba i al damunt un escrit amb rotulador per tela "El meu diari il.lustratiu"

Detalle de la portada, con una cinta recuperada de alguna etiqueta de ropa y encima un escrito con rotulador para tela "Mi diario ilustrativo"



Un detall que he posat en l'anella de la llibreta és la malla on venen les cebes.
Un detalle que he puesto en la anilla de la libreta es la malla donde ponen las cebollas.





I l'interior de la llibreta, és un diari d'il.lustracions a partir de fotografies meves. La tècnica utilitzada és tinta xinesa bàsicament.
Y el interior de la libreta, es un diario de ilustraciones a partir de fotografías mías. La técnica utilizada es tina china básicamente.



"La meva mirada"
"Mi mirada"



"El meu somriure"
"Mi sonrisa"



"La meva transparència"
"Mi transparéncia"


"Ninguno puede ser feliz si no se aprecia a sí mismo"
Jean-Jacques Rousseau

8 comentaris:

  1. Ei, m'encanta l'àlbum! T'ha quedat maquíssim!!!M'encantaria saber fer aixó? és art journal?

    ResponElimina
  2. noia!!!
    que guay... jo em vaig quedar en les tapes i la primera pàgina..
    però "a dios pongo por testigo" que algun dia m'hi tornaré a posar

    ResponElimina
  3. gràcies noies!!!

    Marta: no et pensis que està del tot acabat, però algun dia ho acabaré.......
    fins dijous!!!

    ResponElimina
  4. jeje! jo tampoc sé on s'ha de contestar, però també he tingut aquest dubte... doncs ja et dic que m'encanta i que t'ha quedat superbé! si t'animèssis a fer una explicació detallada o un tutorial, seria genial!

    ResponElimina
  5. qué guay! cómo que no te acordabas que la tenías?! bueno, a ver si es verdad y la llenas un poco más...(de hecho yo tampoco la he vuelto a tocar:()

    ResponElimina
  6. Nenaaa m'encanta aquest album, ondia yo es que tot el que sigui pintures, spray... sóc un desastre, m'encata com t'ha quedat!!

    Petons maca!!

    ResponElimina
  7. Alícia... m'ha encantat!!! tot! els colors, els teus dibuixos, la portada... és molt maco!

    ResponElimina
  8. gràcies pels vostres comentaris!!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...