24.2.10

TARGETA SCRAP · TARJETA SCRAP

·····
Bona nit!!!!!!!!  després d'un any, us presento una targeta per felicitar l'aniversari d'una amiga!!! Està feta amb una cartulina color crema, distressada, amb dos detalls fets amb la tècnica d'embossing, i al damunt hi vaig enganxar 2 "pomponets" !!!  a l'interior de la targeta hi vaig grapar 3 cintes de diferents colors. La data de l'aniversari està fet amb un segell de l'any de la "quica" jiji!

Buenas noches!!!!!!! después de un año, os presento una tarjeta para felicitar el cumpleaños de una amiga!!! Está hecha con una cartulina de color crema, distressada, con dos detalles hechos con la técnica del embossing, y encima puse 2 "pompones"!!! en el interior de la tarjet le grapré 3 cintas de diferentes colores. La fecha del cumpleaños está hecha con un sello del año de la "quica" ji ji!






"No dejes crecer la hierba en el camino de la amistad"
Platón

4 comentaris:

  1. jijijiji!!!! Quina targeta més xula!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. M'encanta! (bé, com totes les que fas.. que jo ja en tinc unes quantes). A part de que m'encanta el lila!

    ResponElimina
  3. gràcies noies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ResponElimina
  4. Hola Alícia! el curs va anar superbé! he aprés moltíssimes coses i estic molt contenta d'haver-me apuntat! Encara no he possat cap foto perquè he tingut un cap de setmana una mica ocupat i encara em falta ultimar alguns detalls. Ara mirarem (una amiga meva i jo) si queden places per el taller del dia 20 de març... tant de bo ens puguem apuntar! Gràcies per interessar-te! Ah! m'encanta aquesta postal, els colors i els detalls dels pompons!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...