9.3.10

Bolso "BUTTERFLY" · Bolso "BUTTERFLY"

·····

El primer bolso que he fet mai a la meva vida, ha sigut el Bolso que jo he batejat "Butterfly", i per ser-ne el primer, doncs crec que no està malament del tot!

El primer bolso que he hecho en mi vida, ha sido el Bolso que yo he bautizado "Butterfly", y para ser el primero, creo que no está mal del todo!



Aquest és un detall, amb una papallona de feltre, dos perles negres i dos botons de color groc.

Éste es un detalle, con una mariposa de fieltro, dos perlas negras y dos botones de color amarillo.






Li he posat aquesta butxaca per a poder posar-hi el telèfon, i el detall està fet amb feltre i roba, i un botó de color negre cosit al mig.

Le he puesto este bolsillo para poder poner el teléfono, y el detalle está hecho con fieltro y tela, y un botón negro cosido en el centro.







La part que tindrà tot el pes del bolso, està feta amb feltre més gruixut, i recosit amb la màquina de cosir. I per acabar de decorar-ho, com no, he cosit uns pompons (m'encanten!!!)

La parte que soportará todo el peso del bolso, está hecha con fieltro más grueso, y recosido con la máquina de coser. Y para acabar la decoración, como no, he cosido unos pompones (me encantan!!!)



"Siento menos curiosidad por la gente
 y más curiosidad por las ideas"
Marie Curie

11 comentaris:

  1. Alícia! doncs t'ha quedat molt bé!!! a mi tb m'encanta el detallets dels pompons (últimament sóc molt fan d'ells!!!). Estic desitjant saber fer anar la màquina de cosir q em van regalar per reis!

    Laura.

    ResponElimina
  2. Pues te ha quedado genial, me encanta!! Un besito

    ResponElimina
  3. no està gens malament!!
    molt macu! quin feltre has utilitzat? ha de ser bastant gruixut noo?? quin domini de la màquina de cosir!

    ResponElimina
  4. M'agrada molt!! a més amb el feltre fa força tardor/hivern. :-))

    ResponElimina
  5. Hola !! Pues para ser el primero está genial !! Que chuladaa, el bolsillito para el movil me encanta, es una monada de bolso. A veces estas cositas para "llevar puestas" no me llaman mucho porque algunas veces son demasiado .. mmm .. raras y llamativas ??
    Este bolso ya lo creo que lo llevaría .. Te felicito ;)
    Me encantan las citas que escribes de personajes históricos en tus entradas. Tienes muchas buenísimas ;)
    Seguiré visitandote, saluditos !!

    ResponElimina
  6. T'ha quedat genial!!! M'encanta, de veritat. Suposo que ja el deus dur penjat, si no, penja-li una etiqueta que me l'adjudico!!!!
    Fins aviat

    ResponElimina
  7. gràcies pels vostres comentaris, de veritat!!! això m'anima a seguir fent cosetes!!!

    ResponElimina
  8. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. Ai quina passada!!! es preciós!! m'encanta!! Quan em vas dir que havies fet un bolso no m'esperava algo tan maco!! t'ha quedat super xulo!!! si fas un sorteig, jajaja, jo m'apunto.. jajajaja. M'has d'ensenyar a fer-ho, es més, al veure això inclús m'anima a comprar-me la maquina de cosir...

    Un petonet, wapa!!

    ResponElimina
  10. Alícia, l'altre dia vaig intentar fer-te un comentari i l'ordinador no em va deixar...si estàs llegint aixó voldrà dir quue avui he tingut més sort. Volia dir-te que m'encanta el bolso!!! Et va queddar superbé i la idea de la butxaqueta pel mòvil, és genial! Per cert, a mi també m'encanten aquests pompons!!!

    ResponElimina
  11. Gràcies pels comentaris Alícia, què bé que t'agradi la capçalera, és nova! Tenia ganes de fer-la jo mateixa però no ho tenia gaire clar... estic contenta de que t'agradi el resultat! Un petó!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...