17.5.10

Mini-àlbum "Toni petit"


·····
Doncs com que avui el dia ha començat amb solet i m'ha donat energia, he decidit acabar el mini-àlbum acordió "En Toni petit". Està dedicat, evidentment, al meu Toni!!! Aquest és l'últim àlbum fet amb l'Alex, i reconec que m'ha encantat fer-lo!

Pues como el día ha amanecido con solecito y me ha dado energía, he decidido acabar el mini-álbum acordeón "En Toni petit" ("Toni de pequeño). Está dedicado, evidentemente, a mi Toni!!! Éste es el último álbum hecho con Alex, y reconozco que me ha encantado hacerlo!




Aquesta és la portada, feta amb cartulina forrada de canvas i pintada amb pintures acríliques. L'abecedari també està pintat amb les mateixes pintures. Per tancar l'àlbum: goma de merceria + botó negre recuperat + botó metàl.lic d'uns texans vells.

Ésta es la portada, hecha con cartulina forrada de canvas y pintada con pinturas acrílicas.El abecedario también está pintado con las mismas pintura. Para cerrar el álbum: goma de mercería + botón negro recuperado + botón metálico de unos tejanos viejos.


Contraportada.



Detall de l'àlbum obert.

Detalle del álbum abierto.





I us mostro algunes de les fitxes, on he posat fotografies que prèviament, n'he fet el muntatge amb el Photoshop, així com els títols de cada pestanya.

Y os muestro algunas de las fichas, donde he puesto las fotografías que previamente, he hecho el montaje con Photoshop, así como los títulos de cada pestaña.



He utilitzat restes de "Letraset" que he recuperat de fa milerssss d'anys, ji ji!. I com que no tenia suficients lletres, les que faltaven les he escrit amb rotulador blanc, el mateix que he utilitzat per fer tots els detallets.

He utilizado restos de "Letraset" que recuperado de hace millonessss de años, ji ji!. Y como que no tenía suficientes letras, las que me faltaban las he escrito con rotulador blanco, el mismo que he usado para hacer todos los detallitos.



El segell utilizat és de la marca Aladine, i l'he col.locat en totes les fitxes a la banda dreta. Després he distressat amb tinta de color negre.

El sello que he usado es de la marca Aladine, y lo he puesto en todas las fichas en la parte derecha. Después he distresado con tinta negra.



  I això és tot, amics!

Y esto es todo, amigos!

*********

"Ama hasta que te duela.
 Si te duele es buena señal"

Madre Teresa de Calcuta (1910-1997)
 Misionera yugoslava nacionalizada india.


17 comentaris:

  1. És una monada, Alícia!
    Les tapes amb canvas pintat em xiflen, ho hauré de provar!
    I les fotos són encantadores!
    Ptns

    ResponElimina
  2. el format de fitxes es genial, quina currada amb el photoshop segur!!
    I les lletres letraset jjejje tmb en tinc!! als primers treballs només utilitzava això. Vaig dscobrir una botiga on en venen, si en necessites, diga-m'ho!
    ptneets

    ResponElimina
  3. Caram, alícia! és xulíssim! la portada i contraportada m'agraden molt! hauré d'anar a algun taller amb l'Alex ja, pq us ensenya a fer moltíssimes coses molt maques!!!

    per cert, ens veiem el dia 30, oi???? q bé!!!!

    ResponElimina
  4. Ostres Alícia! què xulo! m'encanta l'estructura del àlbum i com has decorat les tapes. M'encantaria saber fer anar el photoshop perquè es poden fer coses molt guapes! M'agrada molt com t'ha quedat!

    ResponElimina
  5. Quina passssssssssssssssssssssssada!!! m'encanta Alícia!!!! es preciós!!!! mmmmmmmmm jo en vull un!!!!! jijijijiji ;))
    petonets xoxo

    ResponElimina
  6. Xulíssim!!!! M'encanta (com tot el que fas) Tècnicament, no entenc res; però el resultat només es pot valorar amb bons adjectius i moooolts signes d'admiració...
    També t'he de dir que jugues amb avantatge..., és impossible que no et quedi encantador amb el carinyo que hi poses, i amb el model tan wapo que tens, jejeje.
    M'encanta la dita ;-)
    Petons

    ResponElimina
  7. wowowow, qué lindo te ha quedado, me super encanta, especialmente por todos los detalles que has hecho y las fotos!!!!!

    ResponElimina
  8. wow! Alícia, te ha quedado genial. Me encanta el formato de fotos/pestañas que has utilizado. Súper chulo:)

    ResponElimina
  9. no vaig a estar molt original dient que es molt xulo!i que esta curat en tots els detalls (no sé si es correcta l'expressió pero espero que m'entens:)un peto

    ResponElimina
  10. Gorgeous project- just gorgeous!!

    ResponElimina
  11. ¡¡Pero que chulo te ha quedado!! ¡¡Me ha gustado un montón!!

    Gracias por compartir

    Besos

    ResponElimina
  12. Te ha quedado precioso!!!!
    Saludos.

    ResponElimina
  13. Hola Alicia gracias por visitar mi blog, vine a visitarte y me encuentro con las bellezas de trabajos que haces muy lindos me encanto tu blog, seguro estare mas seguido por aqui, Saludos

    ResponElimina
  14. Quina passada! M'agrada tot però les tapes m'encanten!
    Sílvia

    ResponElimina
  15. M'encanta! Com sempre unes idees fantàstiques i molt originals!!

    ResponElimina
  16. bestial!!!!
    m'agrada com has donat homogeneïtat a tot l'àlbum amb elements comuns com les costures, colors...
    perfecta!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...