1.6.10

1ª Trobada Scrapera "FEM SCRAP" a BCN

·····
Hola a totes les "scraperes" que ens vam conèixer ahir! (i hola també a les "scraperes" que ahir no hi eren i que algun dia ens trobarem en una altre Trobada Scrapera de "Fem Scrap"!!!!).

Aquesta trobada organitzada per Ester i Carla d'Scrapagrapats, crec que serà l'inici d'una nova aventura que totes les "scraperes" de per aquí la vora estàvem esperant!

Va ser un dia organitzadíssim, amb molt bon "rotllo", molt divertit, amb molts tallers, un dinar de "luxe" amb un munt de truites de patates, pizzes, pastissos.... i moltes sorpreses! (sortejos, intercanvis, xerrada, fotos...)

Només arribar al "localillo scrapero" ens van entregar una identificació curradíssima feta per un pack de 3 noies (Isabel, Roser i Miriam de Tres somnis):






Però com que no sabia que les identificacions les regalaven elles, doncs me la vaig fer jo!...
i és aquesta, (la il.lustració l'he fet jo amb aquarel.les i rotulador):




Bé, doncs: Felicitar a les "profes": a Naltin (Marissa) (que ens va ensenyar a aprofitar els retallets de papers...) i que a sobre és una gran il.lustradora!,






gràcies a Concepció per ensenyar-nos la tècnica d'estampar amb escuma d'afaitar, també felicitar a Roser d'Scraphouse, perquè el taller de Camafeus em va encantar!!! aquí va el meu penjoll:



Felicitar a Maica pel Dictat Boig, perquè vam riure molt! el resultat del meu Dictat va ser aquest:


(Laura: qui diu que no et va sortir bé la maduixeta???) 


També felicito a les "costureres Mercè i Núria" per ensenyar-nos a fer cosetes de feltre i teles. Jo vaig fer un molinet i aquest cor:




No vaig tenir temps de fer el taller amb la Silvia d'Scrapbloc i m'hagués encantat!  I tampoc vaig poder fer el Taller de Mireia Sala, ni el d'enquadernació de la Carmen! a la pròxima segur que sí!!! 

I ara, vull mencionar a la Ruth (que tenia moltes ganes de veure-la en persona, tot i que no vam parlar ni dos minuts, però tot arriba....!!!!), també a la Laura (que amb ella sí que vam fer petar la xerrada, què guai coneixe't!!!), a la Mònica (que és una excel.lent "pastissera", mmm què bo el pastís de llimona!, també un plaer coneixe't!!!), em va encantar coincidir fent el taller d'Ecoscrap amb la Marian (la mare de la Meritxell), i també el pack de tres (3 somnis) (vaig riure molt amb elles!!!!).

Em va fer molta il.lusió trobar a l'Elena, la buscava com una boja, i no hi havia manera. Al final, ens vam trobar!!!! encantada de coneixe't també! En els últims moments de la trobada, vaig tenir el plaer de seure al costat de l'Almu! quina energia de noia! em va encantar seure al teu costat!

I també estic molt contenta d'haver coincidit a tots els tallers amb la Carmen (ets una passada!).


Encantada d'haver conegut a la Belen (jijij) (encara no tens blog???...)  i a la Maria (tot i que nosaltres tres ja fa uns mesos que ens coneixem gràcies a aquest "mundillo scrapero"!)...

I de ben segur que m'he deixat coses, però és que va ser tan intens!
 i em sap tan greu no haver conegut a totes les scraperes que estàvem allí!, que ja espero la pròxima trobada!!!!

** I si voleu més informació, passeu-vos pel blog de la Ruth, que ella té "tela" per estona!!! (jijij) **

I per avui ja n'hi ha prou!  Fins aviat!!!!! 

13 comentaris:

  1. Alícia guapa, a mi també em va agradar molt conèixet! Gràcies per la "floreta"!
    La veritat és que va estar tot superbé, oi? m'he quedat amb molt bon gust de boca!
    Per cert, el Lo de la Marisa t'ha quedat supermaco i el camafeu també m'agrada molt! La il.lustració de la etiqueta està molt xula, si es que... (la que vale, vale!)
    Molts petonets guapa!

    ResponElimina
  2. Menudo resumen has hecho, eres una máquina!!!!!!
    Yo todavía no he puesto nada.
    También estoy muy contenta de haberte conocido y poder compartir contigo tan buenos momentos.
    Te han quedado preciosos todos los trabajos.
    Un abrazo y hasta la próxima.

    ResponElimina
  3. El dia va sef molt intens! El millor: coneixer gent com tu!
    Ptns

    ResponElimina
  4. pedazo resumennnn !!!
    Va ser molt divertit i realment una oportunitat de relacionar-nos fantàstica.
    Un petó
    Maica

    ResponElimina
  5. A veure si a la propera tenim més temps. Amb les ganes que tenia de xerrar una estoneta amb tu!
    La caixeta, te la guardo.
    Una abraçada. Sílvia

    ResponElimina
  6. Ua!!!! quina enveja!!!! us ho vau passar superbé i això de per fi conèixer a moltes escraperes bloggeres ha de ser molt guai! a veure si se'n monta una altre que jo vull venir!!!!!! Estampar amb espuma d'afeitar???? i aixo com es fa???? em feu un tuto ràpid????

    ResponElimina
  7. ohh! Alícia!!!!!! quin gran resum per un gran dia!!! m'ho vaig passar molt bé! i q bé q t'agradi la meva súper maduixa... jajajajajaja... definitivament, lo de dibuixar no és lo meu, això us ho deixo a les professionals.. jjajajajaja!!! quin desastre...
    en fi, lo dicho! tot un plaer, i veiam si no triguem gaire a tornar-nos a trobar!
    un petò!

    ResponElimina
  8. Ja t'atraparé aquest dissabte guapa!!!!!!!!!!!! tu ves enviant-me gent al blog que ja veuras! això sí, tu tampoc t'has quedat curteta en les explicacions, eh!!!!! jijijijijiji ;) està súper xulo! dissabte parlem (quines ganes!)
    petonets xoxo

    ResponElimina
  9. qué bueno! os la habeís pasado en grande. Espero poder estar para la próxima!
    Un beso

    ResponElimina
  10. què gran que ets!!!!!! Per mi també va ser un plaer coneixe't. A tu i a la resta (sóc molt dolenta pels noms). Penso posar-me al dia amb els blogs i a la propera us cridaré a tothom pel nom. Molts petons i abraçades (lo de xoxo li deixo per altres). :)

    ResponElimina
  11. Ja tinc ganes que arribi la propera trobada a veure si coincidim, vaig riure molt amb els vostres comentaris al final de la trobada. Quin "peaso" de crònica i amb fotos !!! jo encara no he fet fotos als treballs uffs.
    Petonets

    ResponElimina
  12. Se us felicita totes per les "manetes" que arribeu a tenir. Sincerament jo no sabria per a on començar. Sort que en aquest mon no tothom sap fer de tot i cadascú fa el que se li dona més bé. Enhorabona per les idees tant originals i per aquestes "belleses" que arribeu a fer!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...