21.9.10

Tarjeta / Targeta


Fa uns dies que vaig fer una senzilla targeta d'aniversari i aprofitant retalls de cartolines, paper de seda d'aquell que hi ha a les caixes quan et compres unes sabates noves, una mica de gesso,  una papalloneta metàl.lica pintada amb esmalt d'ungles que ja no feia servir, una mica d'aquarel.la, uns botons un pèl antics amb gesso pel damunt, una tira de sostenidors ;-)  i retalls de llibres antics, doncs el resultat va ser aquest..... ah! també hi ha el detallet del "punch" de la clau i els puntets al voltant de la targeta amb rotulador negre!!!


Hace unos días que hice una sencilla tarjeta de cumpleaños y aprovechando recortes de cartulinas, papel de seda de esos que hay en las cajas cuando te compras zapatos nuevos, un poco de gesso, una mariposilla metálica pintada con esmalte de uñas que ya no usaba, un poco de acuarela, unos botones bastante antiguos con gesso por encima, una tira de sujetador ;-)  y recortes de libros antiguos, pues el resultado fue este... ah! también hay el detallito del "punch" de la llave y los puntitos alrededor de la tarjeta con rotulador negro!!!





"Después de escalar una montaña muy alta,
descubrimos que hay muchas otras montañas por escalar"
Nelson Mandela

15 comentaris:

  1. Original y encima... Reciclada! Me gusta mucho! Es muy de tu estilo!

    ResponElimina
  2. Ets la reina del reciclatge i el resutat preciós.
    Petonets,

    ResponElimina
  3. M'encanta com t'ha quedat aquesta tarjeta! és PRECIOSA!!! Tens molta imaginació i treus recursos de tot arreu! (mai se m'hagués acudit utilitzar una tira de sostenidor per fer una tarjeta...)Repeteixo, M'ENCANTA!!!

    ResponElimina
  4. Es preciosa ^^, encima reciclando, si es que tienes un arte!!!!!

    ResponElimina
  5. T'ha quedat molt bé!! Jo no hi ha manera que faci servir el gesso... hem de quedar i fer alguna coseta juntes, eh?? Petonets!!

    ResponElimina
  6. Noia he revisat targetes y felicitacions que encara no havia vist i... quanta imaginació! Són totes increïbles!
    Una abraçada. Sílvia

    ResponElimina
  7. A casa teva no es tira res, oi????
    Deus tenir auna pila de trastos com la meva :-P

    ResponElimina
  8. Sí, sí... sencilla ¡Caray! A mi me parece muy chula y tiene un montón de trabajo y materiales. Es muy tú, original y bonita. Petonets ♥ ♥ ♥

    ResponElimina
  9. Quina feinada en tan poc trosset!, m'encanta la papallona.
    Petons

    ResponElimina
  10. caram, caram! neni, la feinada de pensar q fer servir ha valgut la pena, pq t'ha quedat maquíssima! quina imaginació, filla!

    ResponElimina
  11. Qué linda tarjeta. Y la mariposa es muy bonita.

    Besos...

    ResponElimina
  12. Que bonita te ha quedado. Lo de la tira del sujetador,jaja, se lo digo a mi marido,para que vea que no estoy loca o si lo estoy, es una locura colectiva. Que no veas con que cara me miró un día porque iba a usar para hacer un broche un trozo de "puntilla" de unas braguitas, que estaban sin usar porque las compré pequeñas.

    ResponElimina
  13. Como siempre una lindura tus creaciones, me encantó... más la mariposa.

    Saludos.


    http://crea-lo-inimaginable.blogspot.com/

    ResponElimina
  14. uooo me encanta!! :) y encima reciclado!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...