21.2.10

TUTORIAL PLÀSTIC FOS · TUTORIAL PLÁSTICO FUNDIDO


·····
He preparat un tutorial (el meu primer), perquè després d'haver estat experimentant fonent plàstic al forn, doncs he trobat interessant mostrar-vos els resultats que us poden servir d'embellidors en pàgines d'scrapbook o per a qualsevol altre cosa. El procés és molt fàcil tot i que heu d'anar en compte!!!!!

He preparado un tutorial (el primero), porque después de haber experimentado fundiendo plástico al horno, he creído que sería interesante mostraros los resultados que os pueden servir de embellecedores en páginas de scrapbook o para cualquier otra cosa. El procedimiento es muy fácil, pero debeis tener cuidado!!!!!



1.- Primerament, feu una tria de plàstics (jo en aquest cas he reciclat els plàstics d'unes etiquetes de roba i al damunt li he posat un botó de plàstic).

1.- Primeramente, debeis hacer una recopilación de plásticos (yo en este caso he reciclado los plásticos de unas etiquetas de ropa y encima he colocado un botón rojo de plástico).




2.- Seguidament, ho poseu dins d'un recipient que resisteixi la calor del forn.

2.- Luego, lo poneis encima de un recipiente que soporte el calor del horno.




3.- A continuació, ho poseu dins el forn (previament escalfat, si voleu), amb una temperatura mitjana i escalfor adalt i baix.

3.-A continuación, lo poneis dentro del horno (previamente calentado, si quereis), a una temperatura mediana y el calor por arriba y abajo.



4.- No us despisteu i esteu atents, doncs deseguida començarà a fondres el plàstic (segons el gruix o depenent del tipus de plàstic, trigarà més o menys).

4.- No os despisteis y estad atentos, pues enseguida empezara a fundirse el plástico (según el grosos o dependiendo del tipo de plástico, tardará más o menos).



5.- Al vostre criteri, podreu retirar el recipient amb molta cura. Deixeu refredar el recipient i el plàstic fos (mai ho poseu sota l'aixeta per agilitzar el procés, doncs el recipient de vidre se us pot trencar).

5.- A vuestro criterio, podeis retirar el recipiente con mucho cuidado. Dejad enfriar el recipiente y el plástico fundido (nunca lo pongais debajo el grifo para agilizar el proceso, pues el recipiente de cristal se os podria romper).



6.- I voilà! aquí teniu el resultat. La veritat és que poden resultar figures molt originals!!!

6.- Y voilà! aquí está el resultado. La verdad es que os pueden resultar figuras muy originales!!!



Exemples:

Ejemplos:







*** Podeu reciclar els taps dels tetrabriks (de llet, sucs de fruites, botons de plàstic, etc) ***

*** Podeis reciclar los tapones de los tetrabriks (de leche, de zumos, botones de plástico, etc)***

RECICLA !


"No debemos olvidar jamás que todos somos guardianes temporales de los tesoros del planeta"




7 comentaris:

  1. M'ha agradat l'idea.L'únic que poster també s'ha d'estar al cas de si es tenen detectors de fum, que potser es disparen.
    Per cert: has provat de fer-ho en un microones amb grill?

    ResponElimina
  2. La veritat és que no fa fum. Només fa fum si et passes, però és el mateix fum que pot fer quan se't crema un pastís! si estàs al cas, no fa fum!!!!
    al microones ja no m'atreveixo xq has de tancar la porta xq s'engegui el microones, en canvi amb el forn, el pots tenir obert i anar controlant!!!

    ResponElimina
  3. En una paraula: bestial!!! Vull unes arrecades..., no paro de demanar, oi???
    Moltes gràcies!!!!

    ResponElimina
  4. Tú demana! que t'ho faci és una altre cosa... jiji

    ResponElimina
  5. Me encanta la idea! voy a probar... ;)

    ResponElimina
  6. Molts gràcies per la teva aportació, molt interessant, ho probaré!!!

    ResponElimina
  7. Me encanta la idea!!! me la apunto
    gracias!!!
    Un abrazo!!
    Elia

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...